Golf Bastard T-shirts gaat hard!

Marco besluit om zijn aanbod dusdanig verder uit te bouwen en boort nu ook de visliefhebbers onder ons aan. 3 nieuwe t-shirts en hoodies voor hij/zij, zowel in het zwart, military groen en olijfgroen. Aangezien Marco zeer tevreden was over het aangeleverd resultaat van de vorige t-shirts, was voor hem het een logisch gevolg de Carpnow ontwerpenook uit te besteden aan marc4u grafisch design. Waar we natuurlijk heel blij om waren!

Gevraagd: t-shirt en hoodies grafisch te ontwerpen met behoud van de huisstijl: Zwarte t-shirts met een stoer sterk font in het wit en karper / visser in negatief uitgesneden. Een leuke opdracht dat we snel in een fantastische samenwerking met Marco tot een goed eind brachtte. Opnieuw was Marco van Golfbastard.nl in de wolken .Je kan de t-shirts en hoodies hier op bol.com bestellen, of gewoon surfen naar

https://golfbastard.nl/golf-bastard/tshirts