Golf Bastard mode t-shirts contacteerde me voor een update van hun logo waarbij ook de naam zal worden veranderd.

De Briefing was alvast simpel: hun bestaand logo (het schild met de gekruiste golfsticks wordt behouden, echter graag voorzien van een skull. De look en feel van het nieuwe logo dient een old vintage faded look te hebben.

Vanuit hun talrijke naam-suggesties pikte ik alvast Golf Warrior, waarbij hier alvast een voorproefje van wat het nieuwe logo voor hun kan worden. Ik hou jullie op de hoogte van hoe het definitieve logo wordt 🙂


Wie is golfbastard.nl?

Badass kledij voor golf bastards en babes | Golf Bastard

You’ll never try to fit in. You simply don’t.

Lekker tegendraads heeft ook zijn charme. Werken is cool. In je vrije tijd ruil je de yogamat liever in voor een partijtje golf. Met de juiste outfit natuurlijk. Een bekakt V-truitje rond de nek geknoopt? Of een geruit debardeurtje van kasjmier? Nee joh!

Als je dat zoekt, klik dan maar snel weg. Want je vind enkel kledij voor de badass golfer. Golfers die niet bang zijn om een mal figuur te slaan op het grasveld. Maar wel trots zijn op hun sport.